Like ons

Disclaimer

De inhoud van deze website is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie niet (meer) volledig of juist is. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Uitvaartbegeleiding In Harmonie, voorheen Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding, of haar medewerkers kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.

Deze site is beschermd met copyright. U mag geen tekst of beeld van deze site overnemen of hergebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Uitvaartbegeleiding In Harmonie.

Op de internetpagina’s van Uitvaartbegeleiding In Harmonie  staan enkele links die verwijzen naar internetpagina’s van derden die niet onder het domein van Uitvaartbegeleiding In Harmonie vallen. Op de inhoud van deze pagina’s hebben de medewerkers van Uitvaartbegeleiding In Harmonie geen enkele invloed. Uitvaartbegeleiding In Harmonie of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

Contact

Wilt u eens praten over de uitvaart van een dierbare of die van uzelf? Onze uitvaartleidsters staan voor u klaar.

013-5721822 Stuur een e-mail

“Bedankt voor jullie inzet bij de begrafenis van mijn schoonbroer”