Wat is Het Afscheidshuis?

Als u ervoor kiest om uw dierbare niet thuis op te baren, is het Afscheidshuis een goed alternatief. Dit is een huis de overledene opgebaard wordt in een eigen kamer waarvan alleen de nabestaanden een sleutel krijgen. U bent niet gebonden aan bezoekersuren, de ruimte is vierentwintig uur per dag toegankelijk. De enige uitzondering hierop is wanneer andere families afscheid nemen of er een uitgeleide van een overledene is. Wij lichten u hier altijd over in.
Uitvaartbegeleiding In Harmonie heeft een Afscheidshuis in Tilburg. Gevestigd aan de Oude Lind 35. Het huis bevat twee baarkamers, een verzorgingsruimte en een huiskamer. In ons huis werken wij niet met koelcellen, maar koelen wij de overledene van onder het lichaam, zoals ook bij thuisopbaringen gebeurt.