Like ons

Het Afscheidshuis

De laatste dagen tot aan de uitvaart zijn de allerlaatste keer dat u de overledene kunt zien of aanraken. Een goed afscheid is voor velen essentieel bij een goede rouwverwerking. Soms is het echter niet mogelijk of gewenst om de overledene thuis op te baren. Ons Afscheidshuis is dan een goed alternatief. U kunt er rustig afscheid nemen op uw eigen manier. Nabestaanden krijgen een gecodeerde sleutel waarmee zij op ieder uur van de dag het pand kunnen betreden.

Een ontmoetingsplek

Het Afscheidshuis kan als ontmoetingsplek fungeren om na te praten over het overlijden. Het huis is ingericht met een verzorgingskamer voor de overledene, twee sfeervolle familiekamers waar uw dierbare wordt opgebaard en een huiskamer met een open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien: hij bevat frisdrank, koffie en thee en er zijn een magnetron en vaatwasser aanwezig. Zo kunt u ook bezoek ontvangen. Niet alleen voor, maar ook na de uitvaart kunt u hier terecht om ervaringen met elkaar te delen. Maak een afspraak met ons om het huis te reserveren.

Locatie van het Afscheidshuis

Uitvaartbegeleiding In Harmonie heeft een afscheidshuis in Tilburg, gevestigd aan de Oude Lind 35. De kamers zijn voorzien van een speelhoek voor de kinderen. Voor de nodige afleiding is er een kast met boeken en een muziekinstallatie.

Contact

Wilt u eens praten over de uitvaart van een dierbare of die van uzelf? Onze uitvaartleidsters staan voor u klaar.

013-5721822 Stuur een e-mail

Reacties

“De beste keuze die wij als familie hebben kunnen maken.”