Een mooie uitvaart om te herinneren

Waar de een met een traditionele ceremonie begraven wilt worden, wil de ander afscheid nemen met een knallend feest. Uitvaartbegeleiding In Harmonie werkt niet met standaard draaiboeken. Ieder mens is uniek en daarom verzorgen wij een afscheid op maat. Een mooie uitvaart is een eerbetoon aan de overledene en doet recht aan de wensen van de nabestaanden.

Begeleiding op maat

Afscheid nemen is voor velen het moeilijkste wat er is. Voorafgaand aan de uitvaart moet u allerlei beslissingen nemen waar uw hoofd waarschijnlijk helemaal niet naar staat. De uitvaartbegeleidsters van Uitvaartbegeleiding In Harmonie staan in de periode tussen het overlijden en de uitvaart dan ook vierentwintig uur per dag voor u klaar. Zij houden het overzicht voor u en begeleiden u indien gewenst iedere dag tot aan het moment van afscheid.

Maak de uitvaart zo persoonlijk als u wilt

Wij vinden het belangrijk om de uitvaart vorm te geven zoals u dat wilt. Er is meer mogelijk dan velen denken. Persoonlijke woorden, een muziekstuk uitgevoerd door de kleinkinderen, samenzang, een bloemenhulde of andere handelingen geven de afscheidsdienst een persoonlijk karakter. U kunt zelf kiezen hoe u de uitvaart invult. Neemt u hier rustig de tijd voor.

Een opbaring- of uitvaartlocatie naar uw keuze

Sommigen vinden het fijn om hun dierbare thuis op te baren, anderen kiezen ervoor om gebruik te maken van een van onze twee Afscheidshuizen. U bent vrij om een locatie te kiezen die het beste bij de overledene past. Dit geldt ook voor de uitvaartdienst. Als u het afscheid liever niet in een kerk of crematorium wilt doen, helpen wij u graag bij het vinden van een alternatief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke locaties zoals het favoriete café van uw dierbare, maar het is ook mogelijk om de uitvaartdienst in een van onze Afscheidshuizen te houden.

Beste Monique, Graag wil ik je bedanken voor de professionele maar zeker ook persoonlijke ondersteuning bij al het geregel omtrent de uitvaart van mijn oom. Het was allemaal piekfijn geregeld lees meer

- Leon van der Aa