Like ons

Nazorg na overlijden

Direct na de uitvaart zijn nabestaanden meestal niet of nauwelijks alleen. Vaak is er het gevoel ‘geleefd’ te worden. Dit maakt het gat dat een paar weken later ontstaat des te groter. Want wat als de inloop van vrienden en familie afneemt en de stroom kaartjes, bloemen en andere steunbetuigingen stopt? Uitvaartbegeleiding In Harmonie laat u ook in deze tijd niet alleen. U kunt ons altijd contacteren om te praten over rouwverwerking.

Praten over uw verlies

Praten is verwerken, daarom maken wij binnen enkele weken na het afscheid een afspraak met u. We blikken samen terug op de uitvaart en de dagen die hieraan vooraf gingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht met alle vragen op het gebied van rouwverwerking of zakelijke beslissingen. Indien nodig verwijzen wij u door naar de juiste instanties.

Wij staan voor u klaar, ook na de plechtigheid. Uitvaartbegeleiding In Harmonie biedt altijd nazorg na overlijden.

Aanvullende plechtigheid als nazorg bij overlijden

Sommigen hebben een tijd na de uitvaart behoefte aan een aanvullende plechtigheid om de overledene te eren. Denk hierbij aan een ceremonie bij het plaatsen van het grafmonument of het verstrooien van de as. Ook dit is een vorm van nazorg na overlijden die wij beschouwen als een vanzelfsprekendheid. Deze service is dan ook volledig kosteloos.

Contact

Wilt u eens praten over de uitvaart van een dierbare of die van uzelf? Onze uitvaartleidsters staan voor u klaar.

013-5721822 Stuur een e-mail

Reacties

“Dankzij de uitstekende begeleiding van Uitvaartbegeleiding In Harmonie hebben wij een voor ons onvergetelijke periode beleefd na het overlijden van ons Mam.”