Het Afscheidshuis en Uitvaartbegeleiding In Harmonie

25 mei 2019 – Voor wie Het Afscheidshuis nog niet kent zet Uitvaartbegeleiding In Harmonie haar deuren open. Op zaterdag 25 mei is iedereen van harte welkom om Het afscheidshuis aan de Oude Lind 35 in Tilburg te komen bekijken.

Een goed afscheid is essentieel voor een goede rouwverwerking. Soms is het echter niet mogelijk of gewenst om de overledene thuis op te baren, Het Afscheidshuis is dan een goed alternatief. U kunt er rustig afscheid nemen op uw eigen manier. Nabestaanden krijgen de dagen voor de uitvaart een gecodeerde sleutel waarmee zij op ieder uur van de dag het pand kunnen betreden en hun overleden dierbare kunnen bezoeken.

Mogelijkheden Het Afscheidshuis

Men kan in de sfeervolle (24 uurs)- familiekamers op intieme wijze afscheid nemen van de overledene, op elk moment van de dag. Elke familiekamer kan persoonlijk worden gemaakt met accessoires van thuis. De warme huiskamer leent zich uitstekend voor een formeel of informeel samenzijn rondom de overledene. De keuken is van alle gemakken voorzien en voor de nodige afleiding is er een kast met boeken en een muziekinstallatie. In alle kamers is er gekozen voor een warme en huiselijke inrichting waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen.

Alle wensen ten aanzien van het opbaren en het rouwbezoek zijn bespreekbaar met de uitvaartverzorger. Het Afscheidshuis is ook beschikbaar voor andere uitvaartondernemingen dan In Harmonie.

Open dag

Voor eenieder die graag een kijkje wil komen nemen opent Uitvaartbegeleiding In Harmonie haar deuren aan de Oude Lind 35 in Tilburg op zaterdag 25 mei tussen 11:00 en 16:00 uur. Iedereen is welkom in Het Afscheidshuis en kan tevens kennis komen maken met de uitvaartverzorgers of een kijkje nemen achter de schermen. Misschien wilt u meer weten over de natuurbegraafplaats of bent u benieuwd naar uitvaartkisten, as-sieraden of manieren van as verstrooien.. Het is ook mogelijk om
de open dag te bezoeken voor een vrijblijvende prijsopgave. De uitvaartverzorgers van In Harmonie helpen u graag met al uw vragen.

Neem alvast een kijkje op onze website voor een indruk van Het Afscheidshuis: www.uitvaartbegeleidinginharmonie.nl/het-afscheidshuis