Overledenenverzorging en vervoer

Wij zijn van het begin tot het eind verantwoordelijk voor de overledenenverzorging. Bij Uitvaartbegeleiding In Harmonie krijgt u in alles de persoonlijke aandacht van een klein bedrijf. Wij doen namelijk alles in eigen beheer. Het is bij ons mogelijk om de overledenenverzorging zelf uit te voeren onder begeleiding van een deskundige. Doet u dit liever niet zelf, of kunt u het niet? Onze medewerkers nemen deze taak graag van u over. Uiteraard houden ze hierbij rekening met al uw wensen.

Lichte balseming

Overledenenverzorging kan ook inhouden dat een lichaam gebalsemd wordt. Lichte balseming, ook wel thanatopraxie genoemd, zorgt ervoor dat uw dierbare eruit ziet zoals u hem herinnert. Lichte verkleuringen in de huid worden teniet gedaan en vaak is een koelinstallatie niet nodig, dus het lichaam voelt niet zo koud aan. Hoewel Uitvaartbegeleiding In Harmonie zelf niet balsemt, hebben wij hier wel de juiste connecties voor.

Uitvaartvervoer

Een rouwauto is al lang niet meer de enige manier waarop we overledenen vervoeren. Er zijn verschillende manieren om uw dierbare naar de laatste rustplaats te brengen. Van een sfeervolle rouwfietstocht tot aan een indrukwekkende koetsrit. Uitvaartbegeleiding In Harmonie heeft zelf rouwauto’s in huis. Als u wilt, mag u die zelf besturen op de dag van de uitvaart. Er zit altijd een van onze chauffeurs naast ons om u te begeleiden. Alle andere rouwvervoersmiddelen kunnen wij voor u regelen.

Vervoer naar Het Afscheidshuis of uw eigen huis

Het vervoer naar het Afscheidshuis of uw eigen huis is natuurlijk van andere aard dan de laatste rit. Om ongewenste, nieuwsgierige blikken te voorkomen, gebeurt dit in een onopvallende rouwauto die er op het eerste gezicht gewoon uitziet als personenauto. Zo hoeft u op dat moment niet om te gaan met vragen van omwonenden en kunt u in alle rust alles regelen.

Wij doen niet alleen de overledenenverzorging, maar ook het vervoer van uw dierbare.
Wij verzorgen zelf ons uitvaartvervoer.

“Er is werkelijk niets wat we in die dagen anders hadden willen doen.”