Reacties van nabestaanden

Verlies van een dierbare is een intense persoonlijke ervaring. Geen twee mensen rouwen precies hetzelfde. Iedere persoon en elke uitvaart is dan ook uniek. Wij werken niet met een standaard draaiboek, maar gaan altijd voor een persoonlijke uitvaart. Lees hieronder hoe anderen dit ervaren hebben, of laat zelf uw reactie achter.

“ Bedankt voor jullie goede advies en begeleiding, dit is niet vanzelfsprekend. Onze keuze voor jullie was gelukkig de (enige) juiste!”

De rust die jullie uitstralen en die voelbaar aanwezig is in het Afscheidshuis hebben ons enorm geholpen om het plots overlijden een plaats te geven. Bedankt voor jullie goede advies en begeleiding, dit is niet vanzelfsprekend. Onze keuze voor jullie was gelukkig de (enige) juiste!

Familie in 't Ven - 05-09-2019
Lees de hele reactie

“ Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Onze waardering naar Het Afscheidshuis is dan ook zeer groot!”

Als familie zijn wij Uitvaartbegeleiding In Harmonie bijzonder dankbaar voor de goede zorgen die wij hebben ontvangen en ervaren. Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar. De afscheidsdienst hebben we met een klein gezelschap van 20 personen gehouden bij Het Afscheidshuis wat wij persoonlijk erg fijn vonden. De vriendelijke en persoonlijke aandacht die Gerrie ons gaf heeft ons heel veel steun gegeven bij het afscheid van onze lieve vader, man en opa. Onze waardering naar Het Afscheidshuis is dan ook zeer groot!

Familie van Rijswijk - 08-05-2019
Lees de hele reactie

“ Ik gun iedereen die afscheid neemt van een dierbare déze steun en hartelijkheid. ”

Met liefdevolle hand zijn wij door Monique en haar team door de zware week op weg naar de crematie van onze moeder geleid. Zóveel respect, zóveel ruimte, zoveel duidelijkheid binnen de chaos; Ik gun iedereen die afscheid neemt van een dierbare déze steun en hartelijkheid. Het geeft rust, voldoening en het gevoel dat 't goed is zo. 1000 x dank aan jullie allen! Suzan - Paulie -Pieter Bogers

Familie Bogers - 04-03-2019
Lees de hele reactie

“Ik spreek ook namens mijn broers en zus, als ik zeg dat we ontzettend tevreden zijn over de manier waarop jullie ons hebben begeleid bij het afscheid van mijn vader.”

Ik spreek ook namens mijn broers en zus, als ik zeg dat we ontzettend tevreden zijn over de manier waarop jullie ons hebben begeleid bij het afscheid van mijn vader. Gerrie had de touwtjes in handen zonder dat we ons gedwongen voelden bepaalde beslissingen te moeten nemen. Ook diverse familieleden en vrienden spraken vol lof over hoe Gerrie haar woordje deed in het crematorium. Geen standaard tekst maar een gemeend woordje uit het hart. En dan nog het puzzelstukje dat ons dagelijks gaat herinneren aan mijn vader. Samen met jullie hebben we een bijzonder afscheid kunnen houden van mijn vader. Hartelijk dank hiervoor.

H. Rutten - 07-02-2019
Lees de hele reactie

“ Het gaf ons rust om de verzorging in handen te leggen van In Harmonie. Ook de nazorg is super. Niets wordt aan het toeval overgelaten. ”

2 maal heeft Uitvaartverzorging In Harmonie uitvaarten mogen verzorgen. Van mijn moeder en onlangs van een, voor mij, zeer dierbare tante. Beide keren was de uitvaartverzorging tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Er werd meegedacht. Het gaf ons rust om de verzorging in handen te leggen van In Harmonie. Ook de nazorg is super. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Medewerkers van In Harmonie. Hartelijk dank voor jullie inzet, liefde en aandacht voor ons als nabestaanden.

Anne-Lies Toorians - 07-02-2019
Lees de hele reactie

“top team, wij zijn super tevreden over de uitvaart van mijn vader. ”

Top team, wij zijn super tevreden over de uitvaart van mijn vader. Was meteen bij de eerste ontmoeting een klik. Alles top geregeld door Monique en haar collega's. Ook na de crematie nog een afrondend gesprek. Echt een aanrader. Puzzelstukje hangt aan mijn tas en gaat niet meer weg ;-)

Jeannette Fonken - 06-02-2019
Lees de hele reactie

“ Wij houden hier een hele mooie herinnering aan over.”

Ik ben de medewerkster van Standby Thuiszorg heel dankbaar dat ze me wees op de mogelijkheid de uitvaart van Jan door jullie te laten regelen. De verzorging rondom de begrafenis liep perfect en was een grote steun in deze voor ons zo verdrietige periode. De aandacht en hartelijkheid die we hebben ervaren was hartverwarmend. Wij houden hier een hele mooie herinnering aan over. Liefs Marij

Marij Franken - 28-01-2019

Reactie achterlaten

Hebben wij in het verleden een uitvaart voor uw dierbare mogen verzorgen? Dan horen wij graag hoe u dit heeft ervaren.

Dit is een verplicht invulveld.
Beoordeling: