Reacties van nabestaanden

Verlies van een dierbare is een intense persoonlijke ervaring. Geen twee mensen rouwen precies hetzelfde. Iedere persoon en elke uitvaart is dan ook uniek. Wij werken niet met een standaard draaiboek, maar gaan altijd voor een persoonlijke uitvaart. Lees hieronder hoe anderen dit ervaren hebben, of laat zelf uw reactie achter.

“De uitvaart van mijn moeder is door In Harmonie tot in de puntjes geregeld.”

De uitvaart van mijn moeder is door In Harmonie tot in de puntjes geregeld, met veel aandacht voor de persoonlijke noot. Warm en betrokken team dat echt meedenkt en je ontzorgt in een moeilijke periode. Ronald Panis

Ronald Panis - 23-05-2018
Lees de hele reactie

“Geweldige zorg en vooral persoonlijke aandacht”

Geweldige zorg en vooral persoonlijke aandacht maakte dit afscheid tot een hele warme, naar de overledene gerichte dienst. Wij zijn daar uitermate tevreden over. Dank jullie allemaal!!!!

T. Kolsteren - 04-05-2018
Lees de hele reactie

“Eerlijke, integere en ontzettend inlevende medewerkers zorgen voor een meer dan perfecte uitvaart ”

Een meer dan vertrouwd gevoel krijg je bij het Afscheidshuis. Het klinkt raar, maar het lijkt op een soort thuiskomen. Eerlijke, integere en ontzettend inlevende medewerkers zorgen voor een meer dan perfecte uitvaart die voor alle betrokkenen als erg bijzonder wordt ervaren. In korte tijd wordt je samen met Gerrie één familie.

Coert Donders - 30-03-2018
Lees de hele reactie

“vertrouwen dat de zorgen worden weggenomen”

Vanaf het eerste contact een heel vertrouwd gevoel en vertrouwen dat de zorgen worden weggenomen. In het huis heerst een huiselijke sfeer, bijna van \" even een bakkie koffie of thee komen doen en dan weer weg\"... Begeleiding is warm en vol begrip. Alles kan, dat wordt gezegd maar dat is echt waar...alles kan en er zijn geen belemmeringen. Dag van gedenken, wat eigenlijk iedere dag is, die is ontspannen en ruim de tijd voor een ieder om op zijn/ haar eigen wijze afscheid te nemen. Alles mag... Er wordt niet op tijd gelet, na afloop in alle rust nog een bakkie thee en een grapje en dan een warm afscheid. Team van Afscheidshuis: bedankt voor die warme schouder en voor de ontspannen dagen. Alles komt goed en...alles kan !!! Sterren: 5

Jack Cleton - 29-03-2018
Lees de hele reactie

“geweldig geholpen en gesteund waar nodig”

Wij zijn heel erg blij dat we gekozen hebben voor In Harmonie. Rina heeft ons geweldig geholpen en gesteund waar nodig. Ook tijdens de dag van de uitvaart was de begeleiding fantastisch. We hebben het enorm gewaardeerd dat de kleinkinderen overal bij betrokken werden en dat ze voldoende ruimte kregen voor hun vragen. Van ons krijgen jullie een dikke 10!

Mirella Hermans - 29-03-2018
Lees de hele reactie

“een warm en integer persoonlijk contact”

De gehele begeleiding en uitvaart was tot in de puntjes verzorgd met een warm en integer persoonlijk contact. De huiselijke sfeer in het afscheidshuis zorgt voor een warm en persoonlijk afscheid, wat bijdraagt aan een zeer fijne herinnering van de laatste momenten samen.

Lonneke de Klerk - 14-03-2018
Lees de hele reactie

“De uitvaart mocht bij het Afscheidshuis zelf plaatsvinden en dat gaf ons en iedereen een huiskamergevoel. ”

Wij zijn zo blij dat we voor het Afscheidshuis gekozen hebben. Gerrie heeft ons vanaf het begin tot het eind begeleid en dat heeft ze voor ons perfect gedaan. Zij is een warm mens en verstaat haar vak uitmuntend. De uitvaart mocht bij het Afscheidshuis zelf plaatsvinden en dat gaf ons en iedereen een huiskamergevoel. Het had voor ons niet beter gekund dan op deze manier. Mijn vader zou een uitvaart op deze manier zeker gekozen hebben. Dank aan al het personeel van het Afscheidshuis!

C. van Leeuwen - 27-02-2018

Reactie achterlaten

Hebben wij in het verleden een uitvaart voor uw dierbare mogen verzorgen? Dan horen wij graag hoe u dit heeft ervaren.

Dit is een verplicht invulveld.
Beoordeling: