Reacties van nabestaanden

Verlies van een dierbare is een intense persoonlijke ervaring. Geen twee mensen rouwen precies hetzelfde. Iedere persoon en elke uitvaart is dan ook uniek. Wij werken niet met een standaard draaiboek, maar gaan altijd voor een persoonlijke uitvaart. Lees hieronder hoe anderen dit ervaren hebben, of laat zelf uw reactie achter.

“daar ik niet de juiste woorden kon en kan vinden om jullie te bedanken”

Lieve Gerrie, Liliane en Petra, het is al weer een tijdje geleden dat jullie de uitvaart van Cas hebben verzorgd. Dagelijks denk  ik nog terug aan die moeilijke periode, die jullie voor Nadia en mij zo warm en respectvol hebben afgesloten. Tot het laatste moment hebben jullie ons bijgestaan en konden wij met onze vragen en wensen bij jullie terecht. Mijn reactie komt nu pas, daar ik niet de juiste woorden kon en kan vinden om jullie te bedanken. Liefs Nadia en Jeannette

Jeannette van Gameren - 20-11-2017
Lees de hele reactie

“Bedankt voor jullie warmte, ik denk met n glimlach aan jullie”

Lieve Monique. Ferry. Lilian.   En zo... ineens... zijn er 3 weken om. Iedere dag de belofte om tijd te maken voor n dank mail. Maar t is zo druk geweest.... zo hectisch. Onwerkelijk en soms t besef. Alles gaat zo snel en zonder dat t besef er is.... staan er spullen van Rian in ons huis. De chaos in mijn hoofd heeft plek voor chaos in huis gemaakt.   En zo gaan de dagen voorbij. Dagen met opruimen. Weggooien. Veel praten en vooral veel luisteren.   Mijn gedachten dwalen vaak af naar t mooi maken van Rian. Ik was erbij.... heb alles gehoort en begrepen. Maar t speelt nog iedere dag af in mijn hoofd. Steeds komt er een stukje bij. Een liefdevolle blik die ik kreeg. Een blik van begrip. Een warme blik. Alles heb ik zo intens mogen voelen.   Ik ben oprecht dankbaar dat jullie mij hebben begeleid. De babbels die ik ook erg gezellig vond. Er werd geluisterd en ik werd gehoort. Dat was nieuw voor mij. Het gevoel dat ik er mag zijn.... dat ik wat betekend had.... is mij zo dierbaar.   Liever had ik wijsheden op een andere manier gekregen. Maar ik blijf in mijn kracht. Dat heb ik geleerd mede door jullie.   Bedankt voor jullie warmte. Ik denk met n glimlach aan jullie.   Heel veel lieve groeten. Fabiënne.

Fabiënne - 11-11-2017
Lees de hele reactie

“Compliment voor de medewerkers van in Harmonie.”

Compliment voor de medewerkers van in Harmonie. We hebben de begeleiding van Rina ervaren als respectvol, met aandacht en warmte,. Dankjewel.

Keety van Winkelhof - Addink - 12-10-2017
Lees de hele reactie

“ meer dan dat hoef je eigenlijk niet meer te zeggen ”

jet van loon - 05-10-2017
Lees de hele reactie

“Monique, wat zijn wij blij dat jullie de uitvaart van Moeder verzorgd hebben. Alles is gegaan zoals Moeder dit graag gewild zou hebben.”

Monique, wat zijn wij blij dat jullie de uitvaart van Moeder verzorgd hebben. Alles is gegaan zoals Moeder dit graag gewild zou hebben. Jullie aandacht ook voor kleine details is ongekend. Ik kan jullie met een gerust hart aanbevelen bij iedereen die afscheid van een dierbare moet nemen. Heel erg bedankt

M. Osseforth - Top - 05-10-2017
Lees de hele reactie

“Vanaf het eerste moeilijke telefoontje tot de laatste handdruk is me zoveel uithanden genomen.”

Vanaf het eerste moeilijke telefoontje tot de laatste handdruk is me zoveel uithanden genomen., Er is met ons meegedacht en er waren goede suggesties. Mijn moeder heeft een mooi afscheid gehad, dat op haar was afgestemd, Ook kwalitatief hadden we ons geen beter afscheid en persoonlijke begeleiding kunnen wensen..

Vera van Tilburg - 03-10-2017
Lees de hele reactie

“Lieve Gerrie en andere medewerkers van ‘In Harmonie’, heel hartelijk dank voor jullie warme begeleiding. Een droevige achtergrond, een fantastische herinnering. Complimenten!”

Lieve medewerkers van ‘In Harmonie’.   We hebben de unieke kans gekregen om ons gedurende lange tijd samen te kunnen voorbereiden op het onafwendbare afscheid van mijn allerliefste echtgenote. En ineens is daar het moment. Verwacht, maar je wordt toch overdonderd. Eigenlijk was alles al geregeld. Het uiterst respectvolle afscheid van huis, het bijzonder plechtige vertrek naar het Afscheidshuis aan de Oude Lind. De entourage ter plaatse, de opbaring en het persoonlijke afscheid door de familie. De extra emotionele afscheidsrit langs de woning en de sfeervolle maar doelbewust niet zo droevige crematiedienst, geheel in harmonie met de beide families. Lieve Gerrie en andere medewerkers van ‘In Harmonie’, heel hartelijk dank voor jullie warme begeleiding. Een droevige achtergrond, een fantastische herinnering. Complimenten!   Paul van der Wegen

Paul van der Wegen - 10-08-2017

Reactie achterlaten

Hebben wij in het verleden een uitvaart voor uw dierbare mogen verzorgen? Dan horen wij graag hoe u dit heeft ervaren.

Dit is een verplicht invulveld.
Beoordeling: