Reacties van nabestaanden

Verlies van een dierbare is een intense persoonlijke ervaring. Geen twee mensen rouwen precies hetzelfde. Iedere persoon en elke uitvaart is dan ook uniek. Wij werken niet met een standaard draaiboek, maar gaan altijd voor een persoonlijke uitvaart. Lees hieronder hoe anderen dit ervaren hebben, of laat zelf uw reactie achter.

“Wij zouden het afscheidshuis aan iedereen aanraden. Het is een plek die je voor al je dierbare zou wensen!”

Na het onverwachte overlijden van mijn vader hebben wij gelukkig voor het afscheidshuis gekozen. Vanaf het moment dat Monique en liliane bij ons binnen kwamen was er een soort rust en heel veel hulp in de week die zou komen. Alles was tot in de puntjes geregeld en dingen waarvan we van te voren zeiden dat we ze niet gingen doen deden we. Alles wordt rustig en stap voor stap uitgelegd. Het afscheidshuis was een plek waar je rust vond in een tijd waar je geleefd wordt en waar wij gelukkig ook nog vele mooie momenten hebben kunnen meemaken. Wij zouden het afscheidshuis aan iedereen aanraden. Het is een plek die je voor al je dierbaren zou wensen!

Mandy Hijstek - 15-08-2018
Lees de hele reactie

“Zeer prettig en professioneel. Pragmatisch en ondersteunend waar nodig. ”

Zeer prettig en professioneel. Pragmatisch en ondersteunend waar nodig. Fantastische verzorging van onze overleden moeder. Familie van de Laar

Familie van de Laar - 06-08-2018
Lees de hele reactie

“Zeer betrokken en deskundige begeleiding . ”

De uitvaart van onze lieve tante was tot in de puntjes verzorgd. Zeer betrokken en deskundige begeleiding door Monique en Lilian. Tot op het laatste moment heeft Monique nog gezorgd voor zo min mogelijk overlast bij wegwerkzaamheden bij de kerk. We kunnen In Harmonie dan ook van harte aanbevelen. Namens de familie Lia de Kok

Familie van der Sterren - 21-07-2018
Lees de hele reactie

“We konden alles inbrengen, niks was te veel of niet goed. Alles werd duidelijk op een rustig tempo stap voor stap uitgelegd”

Wij zijn ontzettend blij geweest met de ondersteuning van Rina en Lilian tijdens de voorbereiding en de uitvaart van mijn lieve vrouw en onze moeder. Zij zorgden voor een persoonlijk en warm contact wat ons vertrouwen gaf in de uitvaartbegeleiding. Mijn dochter/zus heeft ook laten vallen dat Rina net een ‘tweede moeder’ is geweest in zo’n korte periode. Rina en Lilian waren erg deskundig. We konden alles inbrengen, niks was te veel of niet goed. Alles werd duidelijk op een rustig tempo stap voor stap uitgelegd en ondernomen. In Harmonie voelde als een soort tweede huis aan. Een rustige en huiselijke sfeer zorgde ervoor dat wij op een hele fijne manier afscheid hebben kunnen nemen van mijn lieve vrouw en onze moeder. Ook hebben wij nog vele complimenten gekregen over de uitvaart, welke niet tot stand had kunnen komen door alle hulp van In Harmonie. Heel erg bedankt!!

Familie Kunkeler - 01-06-2018
Lees de hele reactie

“De uitvaart van mijn moeder is door In Harmonie tot in de puntjes geregeld.”

De uitvaart van mijn moeder is door In Harmonie tot in de puntjes geregeld, met veel aandacht voor de persoonlijke noot. Warm en betrokken team dat echt meedenkt en je ontzorgt in een moeilijke periode. Ronald Panis

Ronald Panis - 23-05-2018
Lees de hele reactie

“Geweldige zorg en vooral persoonlijke aandacht”

Geweldige zorg en vooral persoonlijke aandacht maakte dit afscheid tot een hele warme, naar de overledene gerichte dienst. Wij zijn daar uitermate tevreden over. Dank jullie allemaal!!!!

T. Kolsteren - 04-05-2018
Lees de hele reactie

“Eerlijke, integere en ontzettend inlevende medewerkers zorgen voor een meer dan perfecte uitvaart ”

Een meer dan vertrouwd gevoel krijg je bij het Afscheidshuis. Het klinkt raar, maar het lijkt op een soort thuiskomen. Eerlijke, integere en ontzettend inlevende medewerkers zorgen voor een meer dan perfecte uitvaart die voor alle betrokkenen als erg bijzonder wordt ervaren. In korte tijd wordt je samen met Gerrie één familie.

Coert Donders - 30-03-2018

Reactie achterlaten

Hebben wij in het verleden een uitvaart voor uw dierbare mogen verzorgen? Dan horen wij graag hoe u dit heeft ervaren.

Dit is een verplicht invulveld.
Beoordeling: