Like ons

Reacties van nabestaanden

Verlies van een dierbare is een intense persoonlijke ervaring. Geen twee mensen rouwen precies hetzelfde. Iedere persoon en elke uitvaart is dan ook uniek. Wij werken niet met een standaard draaiboek, maar gaan altijd voor een persoonlijke uitvaart. Lees hieronder hoe anderen dit ervaren hebben, of laat zelf uw reactie achter.


“een warm en integer persoonlijk contact”

De gehele begeleiding en uitvaart was tot in de puntjes verzorgd met een warm en integer persoonlijk contact. De huiselijke sfeer in het afscheidshuis zorgt voor een warm en persoonlijk afscheid, wat bijdraagt aan een zeer fijne herinnering van de laatste momenten samen.

Lonneke de Klerk - 14-03-2018
Lees de hele reactie

“De uitvaart mocht bij het Afscheidshuis zelf plaatsvinden en dat gaf ons en iedereen een huiskamergevoel. ”

Wij zijn zo blij dat we voor het Afscheidshuis gekozen hebben. Gerrie heeft ons vanaf het begin tot het eind begeleid en dat heeft ze voor ons perfect gedaan. Zij is een warm mens en verstaat haar vak uitmuntend. De uitvaart mocht bij het Afscheidshuis zelf plaatsvinden en dat gaf ons en iedereen een huiskamergevoel. Het had voor ons niet beter gekund dan op deze manier. Mijn vader zou een uitvaart op deze manier zeker gekozen hebben. Dank aan al het personeel van het Afscheidshuis!

C. van Leeuwen - 27-02-2018
Lees de hele reactie

“Overal en altijd was er ruimte voor onze eigen inbreng en geen vraag was te gek. ”

Monique en haar hele team hebben ons met heel veel begrip en heel veel warmte door het proces rond de uitvaart van mijn vrouw begeleid. Overal en altijd was er ruimte voor onze eigen inbreng en geen vraag was te gek. Nogmaals ontzettend bedankt.

Freek Verhoof - 04-02-2018
Lees de hele reactie

“De extra emotionele afscheidsrit langs de woning en de sfeervolle maar doelbewust niet zo droevige crematiedienst, geheel in harmonie met de beide families. ”

Lieve medewerkers van ‘In Harmonie’.   We hebben de unieke kans gekregen om ons gedurende lange tijd samen te kunnen voorbereiden op het onafwendbare afscheid van mijn allerliefste echtgenote. En ineens is daar het moment. Verwacht, maar je wordt toch overdonderd. Eigenlijk was alles al geregeld. Het uiterst respectvolle afscheid van huis, het bijzonder plechtige vertrek naar het Afscheidshuis aan de Oude Lind. De entourage ter plaatse, de opbaring en het persoonlijke afscheid door de familie. De extra emotionele afscheidsrit langs de woning en de sfeervolle maar doelbewust niet zo droevige crematiedienst, geheel in harmonie met de beide families. Lieve Gerrie en andere medewerkers van ‘In Harmonie’, heel hartelijk dank voor jullie warme begeleiding. Een droevige achtergrond, een fantastische herinnering. Complimenten!   Paul van der Wegen

Paul van der Wegen - 07-08-2017
Lees de hele reactie

“Er is tijd genomen voor onze wensen en er werd met ons meegedacht, alle opties waren mogelijk, en konden tot kort voor de uitvaart worden aangepast.”

We hebben een hele prettige en ontspannen uitvaartbegeleiding ervaren na het overlijden van onze moeder. Er is tijd genomen voor onze wensen en er werd met ons meegedacht, alle opties waren mogelijk, en konden tot kort voor de uitvaart worden aangepast. Daarnaast goede adviezen voor bijkomende zaken. Alles tot in de puntjes geregeld en uit handen genomen. Zelfs de uitvaartverzekeringen/polissen konden we overhandigen en werd voor ons geregeld. De uitvaartleidster en verzorgers zijn fijne, betrokken en leuke mensen. Monique, Liliane en Petra, bedankt. Familie Vriend

Familie Vriend - 29-05-2017
Lees de hele reactie

“De warmte die jullie als een deken over de mensen heen leggen is heel fijn om dat in zo'n moeilijke tijd te ervaren.”

Beste en lieve mensen van in Harmonie, Helaas mochten we voor een tweede maal in een aantal jaren gebruik maken van jullie diensten. Maar dat hebben we niet zonder reden gedaan. Het was niet alleen omdat het de wens was van onze moeder, nadat zij het begeleiden van de uitvaart van onze vader in 2008 als heel prettig heeft mogen ervaren. De warmte die jullie als een deken over de mensen heen leggen is heel fijn om dat in zo' n moeilijke tijd te ervaren. Het afscheidshuis aan de Dijksterhuisstraat is een hele rustige integere plaats waar wij de volledige ruimte kregen om rustig en heel persoonlijk afscheid te kunnen nemen van onze moeder en schoonmoeder ,oma. Dank jullie voor deze mooie herinnering, Fam van Kaam

Familie van Kaam - 01-05-2017
Lees de hele reactie

“Wij zijn heel erg blij geweest dat we met In Harmonie in zee zijn gegaan, wat een kundige lieve mensen werken daar die erg waardig met de overledene omgaan.”

Wij zijn heel erg blij geweest dat we met In Harmonie in zee zijn gegaan, wat een kundige lieve mensen werken daar die erg waardig met de overledene omgaan. Niks was teveel. Het afscheidshuis was voor ons een hele fijne oplossing om onze vader op te baren. Niet in een kist maar op een baarplank. Dat maakte het wat benaderbaarder om naar onze vader te gaan kijken. We kregen een sleutel zodat we er dag en nacht bij konden, ik heb er zelfs mijn gedicht een keer helemaal alleen geoefend op advies van Gerrie zodat de grootste emotie weg was en het tijdens de dienst veel makkelijker was. Tijdens de dienst verliep alles zoals vooraf was afgesproken wat ook een fijn gevoel gaf. We hebben nog veel complimenten ontvangen van de gasten die aanwezig waren en dit is vooral te danken aan In Harmonie. Lieve Gerrie, Harrie, Liliane en Petra heel erg bedankt voor jullie fijne begeleiding in deze moeilijke tijd, ik zal jullie aan iedereen aanbevelen.

Familie Hofhuis - 30-03-2017
Lees de hele reactie

Reactie achterlaten

Hebben wij in het verleden een uitvaart voor uw dierbare mogen verzorgen? Dan horen wij graag hoe u dit heeft ervaren.

Dit is een verplicht invulveld.
Dit is een verplicht invulveld.
Dit is een verplicht invulveld.
Beoordeling: