Reacties van nabestaanden

Verlies van een dierbare is een intense persoonlijke ervaring. Geen twee mensen rouwen precies hetzelfde. Iedere persoon en elke uitvaart is dan ook uniek. Wij werken niet met een standaard draaiboek, maar gaan altijd voor een persoonlijke uitvaart. Lees hieronder hoe anderen dit ervaren hebben, of laat zelf uw reactie achter.

We hebben een hele prettige en ontspannen uitvaartbegeleiding ervaren na het overlijden van onze moeder. Er is tijd genomen voor onze wensen en er werd met ons meegedacht, alle opties waren mogelijk, en konden tot kort voor de uitvaart worden aangepast. Daarnaast goede adviezen voor bijkomende zaken. Alles tot in de puntjes geregeld en uit handen genomen. Zelfs de uitvaartverzekeringen/polissen konden we overhandigen en werd voor ons geregeld. De uitvaartleidster en verzorgers zijn fijne, betrokken en leuke mensen. Monique, Liliane en Petra, bedankt. Familie Vriend

Familie Vriend

Beste en lieve mensen van in Harmonie, Helaas mochten we voor een tweede maal in een aantal jaren gebruik maken van jullie diensten. Maar dat hebben we niet zonder reden gedaan. Het was niet alleen omdat het de wens was van onze moeder, nadat zij het begeleiden van de uitvaart van onze vader in 2008 als heel prettig heeft mogen ervaren. De warmte die jullie als een deken over de mensen heen leggen is heel fijn om dat in zo' n moeilijke tijd te ervaren. Het afscheidshuis aan de Dijksterhuisstraat is een hele rustige integere plaats waar wij de volledige ruimte kregen om rustig en heel persoonlijk afscheid te kunnen nemen van onze moeder en schoonmoeder ,oma. Dank jullie voor deze mooie herinnering, Fam van Kaam

Familie van Kaam

Wij zijn heel erg blij geweest dat we met In Harmonie in zee zijn gegaan, wat een kundige lieve mensen werken daar die erg waardig met de overledene omgaan. Niks was teveel. Het afscheidshuis was voor ons een hele fijne oplossing om onze vader op te baren. Niet in een kist maar op een baarplank. Dat maakte het wat benaderbaarder om naar onze vader te gaan kijken. We kregen een sleutel zodat we er dag en nacht bij konden, ik heb er zelfs mijn gedicht een keer helemaal alleen geoefend op advies van Gerrie zodat de grootste emotie weg was en het tijdens de dienst veel makkelijker was. Tijdens de dienst verliep alles zoals vooraf was afgesproken wat ook een fijn gevoel gaf. We hebben nog veel complimenten ontvangen van de gasten die aanwezig waren en dit is vooral te danken aan In Harmonie. Lieve Gerrie, Harrie, Liliane en Petra heel erg bedankt voor jullie fijne begeleiding in deze moeilijke tijd, ik zal jullie aan iedereen aanbevelen.

Familie Hofhuis

Beste Gerrie en Liliane, Hartelijk dank voor de warme betrokkenheid en deskundige begeleiding. Hoe jullie Rinke en Laurens en Romy voorbereid hebben op datgene wat hen te wachten stond na het overlijden van hun vader heeft hen erg goed gedaan. In jullie fijne Afscheidshuis hebben we alle gelegenheid gekregen om op een goede manier afscheid te nemen. Jullie warme betrokkenheid heeft echt geholpen bij de rouwverwerking. Duizendmaal dank...

Els Heesmans

Het is straks in juli alweer een jaar geleden dat mijn zus uit Tilburg overleed. Zij heeft Monique zelf uitgekozen als degene die ons in deze moeilijke periode zou gaan begeleiden en wat heeft mijn zus dat goed ingeschat. Monique maar ook Lillian en Ferry waren erg respectvol, betrokken en zeer deskundig in alle stappen die we samen moesten nemen. Dit heeft ons erg geholpen om op een goede manier afscheid te nemen van Froukje. We denken nog steeds met een warm gevoel aan jullie terug. Heel veel dank hiervoor.

Franciska Inia

Reactie achterlaten

Hebben wij in het verleden een uitvaart voor uw dierbare mogen verzorgen? Dan horen wij graag hoe u dit heeft ervaren.

Dit is een verplicht invulveld.