Like ons

Uitvaartbegeleiding In Harmonie

Als er iemand overlijdt, komt er veel op u af. Er moeten praktische zaken geregeld worden, terwijl uw hoofd daar helemaal niet naar staat. Ineens is het definitieve afscheid zo dichtbij. Wij begrijpen dat u niet op alle vragen direct een pasklaar antwoord heeft. Daarom bieden wij hulp bij overlijden: uitgebreide aandacht, tijd en zorg voor elke uitvaart.

Uitvaartbegeleiding In Harmonie biedt hulp na overlijden

Hulp na overlijden

Uitvaartbegeleiding In Harmonie helpt u met alle dingen die geregeld moeten worden. Veel mensen denken dat alles met betrekking tot een uitvaart binnen enkele uren vastgelegd moet zijn. Dat is niet zo. Zeker bij een onverwachte dood is het mogelijk dat u nog nooit aan een definitief afscheid heeft gedacht. Wij weten precies welke zaken direct geregeld moeten worden en over welke dingen u nog even kunt nadenken. Daarnaast bieden we na de uitvaart ook de juiste nazorg. Zo staat u er niet alleen voor.

Houvast met ons stappenplan

Er zijn veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Uitvaartbegeleiding In Harmonie ontwikkelde daarom een praktisch stappenplan dat we samen met u doornemen. Zo creëren we rust en bent u er zeker van dat u weloverwogen keuzes maakt. Natuurlijk is dit slechts een leidraad en bieden we alle ruimte om uw eigen wensen door te voeren. Alles is bespreekbaar, want niets moet en alles mag.

Contact

Wilt u eens praten over de uitvaart van een dierbare of die van uzelf? Onze uitvaartleidsters staan voor u klaar.

013-5721822 Stuur een e-mail

Reacties

“De beste keuze die wij als familie hebben kunnen maken.”