Uitvaartvervoer

Uitvaartbegeleiding In Harmonie regelt vele soorten uitvaartvervoer. In een traditionele rouwstoet gaat de overledene voorop, achternagereden door de volgauto’s. In de rouwauto is ook plaats voor een bijrijder. Wij verzorgen eventueel ook de rit van de overledene naar het Afscheidshuis. Dit gebeurt echter in een onopvallende auto, zodat deze de aandacht niet trekt. Dit moment is immers al moeilijk genoeg. Ervaring leert ons dat nieuwsgierige blikken van omwonenden op zo’n moment niet wenselijk zijn.

Wij verzorgen zelf ons uitvaartvervoer.

Soorten uitvaartvervoer

Naast de gebruikelijke rouwauto zijn er vele andere vervoermiddelen mogelijk voor uitvaartvervoer. Alternatieven zijn een sierlijke rouwkoets, motor met zijspan, uitvaartbus, wandelende rouwstoet of zelfs een uitvaartfiets. Denk rustig na over de verschillende mogelijkheden op het gebied van uitvaartvervoer en kies voor het vervoermiddel dat het beste bij uw dierbare past.

“Er is werkelijk niets wat we in die dagen anders hadden willen doen.”