Like ons

Wensenboekje

Leg uw wensen vast in een wensenboekje

Het kan een geruststelling zijn om een aantal zaken al voor uw dood te regelen. Voor nabestaanden kan het soms moeilijk zijn om te praten over het naderende afscheid. Als bepaalde dingen onbespreekbaar zijn, legt u de wensen vast in ons wensenboekje. Op deze manier maakt u uw uitvaart persoonlijk, ontzorgt u nabestaanden en voorkomt u misverstanden.

Persoonlijke invulling uitvaart

Misschien is er wel een favoriet lied dat u wilt afspelen of een mooi gedicht dat iemand in uw plaats mag voordragen. Leg dit soort persoonlijke voorkeuren allemaal vast in uw wensenboekje. Dan weten familie en vrienden wat ze kunnen regelen wanneer u er niet meer bent.

Leg ook praktische zaken vast

Het is daarnaast mogelijk om praktische zaken aan te geven. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met uw huisdieren of welke tekst moet er op de rouwkaart staan? Waar moet uw as heen na de crematie? Aan de hand van het wensenboekje creëren uw nabestaanden een persoonlijk afscheid. Geef het formulier aan een van uw naasten of vertel familieleden waar ze het document kunnen vinden na uw overlijden.

Noteer uw wensen

Zo ontzorgt u uw nabestaanden, maakt u uw uitvaart persoonlijk en weet u zeker dat er geen misverstanden ontstaan.

Contact

Wilt u eens praten over de uitvaart van een dierbare of die van uzelf? Onze uitvaartleidsters staan voor u klaar.

013-5721822 Stuur een e-mail

Reacties

“Er is werkelijk niets wat we in die dagen anders hadden willen doen.”